[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
kimi_cetinje
name Datum: Nedelja, 28/06/09, 4:50:52 | Poruka # 1
CGG Igrac

Pol: Musko
Registrovan:  21/06/09
Grad: Pg
Status: Offline
Proziva me stalno u zadnje vrijeme prvi i prijeti banom.

Vidi i sam da neki imaju cit i njega ubijaju kroz zid, ali nece da ih banuje.

Toliko za sad.

Proud (NOZ) player of Crna Gora^Gaming server

Mikac Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 0:37:50 | Poruka # 2
Moderator

Registrovan:  27/03/09
Grad: Podgorica
poradicemo na kimiju.....

Uz Maršala Tita, junačkoga sina
nas neće ni pakao smest'.
Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo
i čvrsto stisčemo pest.

kimi Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 0:42:18 | Poruka # 3
Banned

Registrovan:  08/06/09
Grad: cetinje
kad sam te ja to proziva name??? i kad sam ti prijetio banom a??? koji su me to ubijali kroz zid???...nemoj tako da pricas nego reci kad i ko je to bio ... angry

eK | kimi*cetinje

WALL-E Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 8:34:48 | Poruka # 4
Moderator

Registrovan:  05/06/09
name batice kako da ti kazem ja imam neki osecaj razumes,da ti pises bilo kakwe gluposti razumes samo da bi naprawio 50 postowa pa da imas slot jel razumes i swe imas neke primjedbe razumes

nenoArh Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 12:51:42 | Poruka # 5
Administrator

Registrovan:  20/03/09
Tisina bree.. pustite momka ljudi, bio sam juce tu kad si mu kimi prijetio nesto coce sve ti je preko kurca njegov noz... nemoj da se izvlacis, neka WALL-E..

Mikac Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 3:25:20 | Poruka # 6
Moderator

alo kao prvo kimi i poruka za sve admine ako se terori stekaju u kucu ili bazu nebitno mozes da im napises na @ da se micu sa spown-a a ka drugo mozes uopste to da ne radis i pustis neka se stekaju jer nikakva obaveza ne veze kantere da rush-uju nego samo trebaju da cuvaju bomb sajt...name neka radi sto oce to je njegova vrsta igre...tako da nema vise pominjanja ovakve teme..

i čvrsto stisčemo pest.

kimi Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 4:21:17 | Poruka # 7
Banned

kao prvo lazes da nisam banova MIRA ...mogu to da potvrde S.T.A.L.K.E.R, Basshunter i Ibrakadabra koji su bili tu opalio sam mu 100 banova ali on sam mice ban ...Zasto si dobio ban danas??? ewo objasnjenje...bio si u terore jel tako?? stekao si se a bomba nije postavljena i mi gubimo partiju zbog tebe ja sam te jednom slap sa 0 stete i ti si odma poceo da dizes nos nesto tuda.... posle sam te pitao zasto lazes ono na forum i ti si poceo neku pricu ne lazem ono ovo... ban si dobio zbog ---> *DEAD* name : nemoj mi pirjetit mudo cetinjsko no dodji ovamo .*!.o iz doline grobova (psovanje admina =ban) hvala...

eK | kimi*cetinje

WALL-E Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 4:28:23 | Poruka # 8
Moderator

kiki,kimi,kimi zasto si tako surow daj decaq unban razumes mene su isto psowali raziumes batice pa ih nisam nikada ban nego gag a kada bih ban to bi bilo na 60 min tako da njemu ide unban samo neka ostawi ip i nick na ban/unban

Mikac Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 4:35:00 | Poruka # 9
Moderator

daj alo sto serete ja ne znam sto je vama...daj taj ip ako si banovan reci cu ja kimiju...

i čvrsto stisčemo pest.

WALL-E Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 4:36:16 | Poruka # 10
Moderator

brate rijesicemo mi to as njim ali ce mu admin biti oduzet ili dobija opomenu a ti daj ip ako oces ?

kimi Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 4:37:50 | Poruka # 11
Banned

ok Wall-e brate...samo mi je krivo sto laze ..oce da me ubijedi da nisam banova MIRA a tri admina su bila tu i znaju da sam ga banova 10000000000 puta ..sve moguce komande sam upotrijebio ... amx_banshot amx_ban amx_bann amx_banip ali sve skida i non stop cituje po serveru isto kao i onaj BAKA ,NightWolf , KOLE i ostala druzina... ! a opsova sam te sa razlogom jer lazes!!!sledeci put prvo malo bolje vidji jesam li banova nekoga prije nego sto napises! da nisi ti otvorio ovaj topic nebi bilo ni bana ni svadje medju nama...

Added (29/06/09, 4:37:50)
---------------------------------------------
Oduzmite admina slobodno ..samo znam da me nece pravit ludim ... DOvidjenja!

eK | kimi*cetinje

name Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 4:38:31 | Poruka # 12
CGG Igrac

Registrovan:  21/06/09
Grad: Pg
Fala ti Stalker ali cu igrat na Public2 jedno vrijeme. Necu da me neko maltretira samo zato sto mu se kurac diga. Napisa sam vise puta da je server ok i da su SKORO svi admini super ali iz dana u dan da se neko izviljava na mene necu dopustit. Poz., vjerovatno cemo se ja i ti naci nedje noz na noz. wink

Proud (NOZ) player of Crna Gora^Gaming server

WALL-E Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 4:39:13 | Poruka # 13
Moderator

drugi x im opali dy ban kada budu ulazili preko 3 x za redom i budu citowali wink wjerujem ti za banowe ali nema potreba da se psujemo i te glupe zajebancije sad
name ne moras ti da igras na pub 1 ali da ip da ti skinemo ban razumejs li sto ti pricam

Mikac Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 4:50:31 | Poruka # 14
Moderator

dobro ali se ne moras raspravljat sa njim...jeli potrbeno mozes li ga opomenut....iskuliraj visee sto je s tobom...

i čvrsto stisčemo pest.

Basshunter Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 6:09:05 | Poruka # 15
Moderator

Registrovan:  21/03/09
Grad:
owako:
1.WALL_E name nema nikakvih gluposti da pise zbog slota jer je neno vec rekao da ce da mu da slot a i ja sam primijetio da ga kimi proziva sto znaci da covjek prica istinu.....tako da nisam cuo vise glasa sto se tice NAME-a....

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: