Kako postati admin na pub serveru
|
|
nenoArh |
Datum: Nedelja, 29/03/09, 0:46:40 | Poruka # 1 |
Pol: Musko Registrovan: 20/03/09
| Sto se tice dobijanja admina. Kao prvo mora da se pokaze potreba za time. Dakle da mi (admini) se dogovorimo da li nam treba novi admin. Ako treba onda predlazemo nekoga koga smo zapazili bilo na serveru ili to bio prijatelj nekog od admina. Dakle to je neko ko : - dobro igra, i zna da prepozna razliku izmedju noob cheatera i dobrog igraca - OK je lik, ne psuje, ne svadja se i ne nervira se ako gubi - ne smara puno ni druge igrace ni admine vec server prihvata kao druzenje - ko nikad nije koristio cheat (ovo je stvar dogovora menju adminima) - ko je registrovan na forumu i na forumu se pokazao kao korektan i aktivan - nikad nije smarao admine da mu daju admina,takvi nam ne trebaju - koji mora poshtovati pravila koja mozete procitati ovdje - koji je spreman da placa mjesecno minimalnu sumu novca za finansiranje servera(info o ziro racunu ovdje Dakle svako ko ne ispunjava ove uslove NECE BITI RAZMATRAN kao potencijalni admin. TRENUTNO IMA DOVOLJNO ADMINA. Admin status kosta 5 e.(sto se tice help admina sve je isto(samo sto ne placa nista), help admina biramo mi zato ako neko bude trazio admina dobiti ga nece 100%, ovo se odnosi na sve igrace sa Balkana
|
|
| |
Sergio |
Datum: Nedelja, 05/07/09, 5:32:31 | Poruka # 2 |
Pol: Musko Registrovan: 21/06/09
| samo steta sto MORA da bude iz CG
|
|
| |
Mikac |
Datum: Nedelja, 05/07/09, 5:57:24 | Poruka # 3 |
Pol: Musko Registrovan: 27/03/09
| ionako admine ne primamo vise bez ako neki admin odluci da ne placa vise
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
|
| |
ZeMuNaC |
Datum: Cetvrtak, 23/07/09, 7:39:34 | Poruka # 4 |
Pol: Musko Registrovan: 01/07/09
| A sta ako neko nije iz crne gore a oce admina ???? To je malo glupo da samo iz cg moze admin
|
|
| |
Mikac |
Datum: Subota, 25/07/09, 4:56:01 | Poruka # 5 |
| pa sad otvaramo ziro racun pa ce moc i iz drugih gradova pa cak i drzava....ali tesko ce se dobit admin na pub1 jer nema mjesta vise...za druge servere mozemo pricati...kao sto je CW...niko do sad nije trazio admina.... a svi oce CW
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
|
| |
nepoznati |
Datum: Cetvrtak, 13/08/09, 4:04:38 | Poruka # 6 |
Registrovan: 12/08/09
| Ja usao sad na server ima 2 citera admin nece da ih banuje.Daj nekom ozbiljnom tog admina :S
|
|
| |
Mikac |
Datum: Nedelja, 30/08/09, 2:26:06 | Poruka # 7 |
| momci samo trazimo ozbiljnog koji se ne zeza koji zna da uvati citera i kontrolise svoje i ponasanje drugih igraca na serveru....eto to je ono sto trazimo....skraceno...
|
|
| |
The_Executor_F_C_S_N |
Datum: Cetvrtak, 26/11/09, 3:25:20 | Poruka # 8 |
Pol: Musko Registrovan: 26/11/09
| imam jedan predlog za sve admine i ostale help admine i cudesa.. x puta mi se desi da ne mogu da udjem na serv da igram zato sto je serv pun i kad udjem vidim da ima 5/6 spec. moj aples je da se spec izbace odma jer ima ljudi koji bi da igraju a ne mogu uc od njih. i ocu slot ! zasluzio sam :P.. aj uzdravlje
Old School
|
|
| |
Basshunter |
Datum: Cetvrtak, 26/11/09, 5:09:31 | Poruka # 9 |
Registrovan: 21/03/09
| dacemo ti u znak zahvalnosti za komentare na CDM
|
|
| |
Mikac |
Datum: Cetvrtak, 26/11/09, 8:03:04 | Poruka # 10 |
| imas od svog starijeg brata pa koristi njegov pw...
|
|
| |
The_Executor_F_C_S_N |
Datum: Cetvrtak, 26/11/09, 8:40:57 | Poruka # 11 |
| opusteno .. samo vam skrecem paznju na neke propuste jer sam ja bio admin na 1.5 g-server kada je vecina vas igrala klikera pa zbog toga. a sto se tice blekinog slota..muka mi se logovat i o jadu radit ..mislio sam se moze to lagano uzet jer nijesam noobina, citercina i tako..al nije frka.. blagodarim svakako
Old School
|
|
| |
Mikac |
Datum: Cetvrtak, 26/11/09, 8:51:20 | Poruka # 12 |
| a nije to da mi necemo da ti damo nego isto ti dodje... zasto bi imali dva kad mozete preko jednoga obojica uc.... i nisu svi igrali klikera...
|
|
| |
The_Executor_F_C_S_N |
Datum: Cetvrtak, 26/11/09, 10:01:56 | Poruka # 13 |
| jesam li napisao "vecina" ili "svi" ?! .. znaci moj apel je bio da se spec. kikuju da mogu uc ljudi koji oce da igraju..a za /slot cemo lako..
Old School
|
|
| |
Mikac |
Datum: Petak, 27/11/09, 4:15:02 | Poruka # 14 |
| jesi li si prijavljivao sad za ovaj turnir u underground ?
|
|
| |
The_Executor_F_C_S_N |
Datum: Petak, 27/11/09, 9:01:35 | Poruka # 15 |
| ne :).. mozda se prijavi neka bzvz ekipa cisto da se ispostuje tur.
Old School
|
|
| |