Paloma - Jastreb
|
|
|
dzony |
Datum: Petak, 14/08/09, 6:15:06 | Poruka # 2 |
Registrovan: 12/07/09
| a jeli fer da citujete a machak ????
exec girl.cfg Loading ... Loading ... Loading Error. There is no such file. cl_righthand 1 P.S-Don`t mess with First Class ...
|
|
| |
Mikac |
Datum: Petak, 14/08/09, 6:18:26 | Poruka # 3 |
Pol: Musko Registrovan: 27/03/09
| alo demo cujes sto sam rekao..... 2 dema sa dd2 tvoj i salvetin i svaciji demo sa nuke....eto imas vremena do nocass u 12:00 vidim li da nisi ispunio zahtjeve mi prolazimo....nemoj se izvlacit sad na pricu nemojte mi psovat majku i to...nego odradi sto sam ti rekao... -2 dema sa dd2 (tvoj i salvetin) -5 demo-a sa de_nuke
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
|
| |
nepoznati |
Datum: Petak, 14/08/09, 6:23:23 | Poruka # 4 |
Registrovan: 12/08/09
| Nema problema
|
|
| |
fragg^HortioN |
Datum: Petak, 14/08/09, 10:07:48 | Poruka # 5 |
Registrovan: 13/08/09
| Jastreb vi ste ekipa skoro sva sa Crna Gora servera,mislim da je paloma zasluzeno dobila 2 mape bez chita,ako demo pokaze suprotno onda ja grijesm. GL u nastavku lige.
|
|
| |
Mikac |
Datum: Petak, 14/08/09, 10:14:26 | Poruka # 6 |
| treba da pogledas demo....
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
|
| |
dzony |
Datum: Petak, 14/08/09, 10:18:09 | Poruka # 7 |
| Posle odgledanog dema Paloma.nepoznati i Paloma.salveta i dalje ostajem pri tome da su citovali sto se jasno vidi na demou Arh. je bio sudija i nije nista uradio povodom toga Arh. je takodje pisao pravila za ligu a ona glase : pravilo broj 1.-Ukoliko nekom od vasih igraca bude latency preveliki bice izbacen ,s tim sto cete imati pauzu da dovedete rezervnog igraca-ako se igrac ne pojavi u roku od 3 minute nastavljate CW sa igracem manje!!! ovo pravilo nije ispostovano jer sam pucao nepoznatog i odjednom je otisa u desnu stranu lag mu je bio tog trena 198 i rekao sam mu da smanji lag on je rekao to je moj problem pravilo broj 2.-Tim koji bude imao iz nekih razloga 3 igraca za vrijeme CW gubi sa rezultatom 16:0!!! ovo pravilo me najvise boli jer je ekipa Palome imala 5min 3 igraca u sred CW i imali smo pauzu od nesto manje od 10min i dosli su 2 igraca ali pravilo pise ako ima 3 iz bilo kog razloga ta ekipa je porazena pravilo broj 3.-Svaki igrac mora igrati na 32 bit-a,nakon svakog mech-a cete ostavljati ss-ove u odredjenu temu- (SS-ove ostavlja samo ekipa koja pobedi)!!! ovo pravilo takodje nije ispostovano jer su clanovi Palome igrali na 16 bita ubijali su neprestano kroz SMOKE a i to je mozda zbog WH koji su imali nepoznati i salveta pravilo broj 4.-Nepostovanje navedenih pravila bice strogo kaznjeno Arh. da vidimo te kazne jer su dokazi za ovo sto sam napisao neoborivi a ti si pisao pravila i samo pogledaj PRAVILO BROJ 2 STO SAM JA NAVEO I STA PISE U NJEMU !!!!
exec girl.cfg Loading ... Loading ... Loading Error. There is no such file. cl_righthand 1 P.S-Don`t mess with First Class ...
|
|
| |
nepoznati |
Datum: Petak, 14/08/09, 10:18:18 | Poruka # 8 |
| Naravno da smo cisti.Mada shvatam ja njih.Mi smo ovde nepoznati,nisu na real nickovi i naravno da ce da sumnjaju u nas.Eto demo i uvjerit ce se.Mozda se na kraju predstavimo,razmislit cemo xD
|
|
| |
fragg^HortioN |
Datum: Petak, 14/08/09, 10:19:01 | Poruka # 9 |
| Ja upravo skidam demo. Inace imaju li chit? Sto ste vi zakljucili na osnovu toga? Momci lagano su dali demo,da su imali cit cutali bi.
|
|
| |
dzony |
Datum: Petak, 14/08/09, 10:20:06 | Poruka # 10 |
| a ti HorintoN ne pricaj napamet jer nisi gledao mec a pogledaj demo nepoznatog i salvete !
|
|
| |
nepoznati |
Datum: Petak, 14/08/09, 10:22:10 | Poruka # 11 |
| POSEBNO NEPOZNATOG JER SAM UBIJEK BIO PRVI ! NE zaboravite organizaciju.Za vas ne znam ali mi svi komuniviramo na SKYPE !
|
|
| |
dzony |
Datum: Petak, 14/08/09, 10:30:20 | Poruka # 12 |
| nepoznati i ti procitaj pravilo broj 2 sto sam naveo !
|
|
| |
Mikac |
Datum: Petak, 14/08/09, 10:31:53 | Poruka # 13 |
| dobro sad to za cit ce ici malo teze jer nisam odgledao demo svaki jos..... ali pravila koja ste vi prekrsili za to niste kaznjeni uopste.... i plus ste vrijedjali sudije i nebrojano puta pisali na say a ne na team say kako se navodi u pravilima....
|
|
| |
nepoznati |
Datum: Petak, 14/08/09, 10:41:13 | Poruka # 14 |
| 1.JA 198 lag.Allaha mi laz.Imam ADSL 4mb/s znaci laz.Lag nekome nije bio veci od 80 to garantujem. (Ovo je bilo na INFERNO koji ste i onako dobili) Eto ako vam je toliko stalo neka bude da ste nas dobili INFERNO 16:00 ali opet imam 2 mape 2.Bilo je 4 igraca pukao mu NET,taj igrac se vratio.Onda je drugome nestala struja na kratko,ali posto ima UPS KOMP mu je ukljucen i vratila se odmah struja i konektovase na server.( Isto inferno ) 3.Dobio si sta si trazio 4.Arh sta hoce ali se to sve odnosi na inferno. Evo ovaj rece da smo pisali na say samo pomisli na Bombshela i sjetit ces se koliko je on pisao i sta je pisao.Mi smo naravno odgovorili ne primamo ruzne rijeci od mladjih od nas. Razumijem vas ja vi ste organizatori i ne mozete da podneste poraz.Ako bi se desio najgori slucaj ova bi liga bila najgora,upropastili bi i servere i sve.Svasta bi se pricalo sta ste uradili.Prema tome nemojte da iskoristavate polozaj nego cestitaj ako hoces ako neces nemoras to je stvar karaktera.
Poruka preuredjena od nepoznati - Petak, 14/08/09, 10:43:46 |
|
| |
fragg^HortioN |
Datum: Petak, 14/08/09, 10:41:51 | Poruka # 15 |
| Pogledao sam DEMO necu da ispada da su clanowi klana ''Fragg'' na strani ''Palome''. 1.Kao prwo nigde nema sumlje za cit. 2.Prwa partija dd2,Paloma rasuje B,ekipa jastreba nema postavku nego su svi na A. 3.NI jednu partiju ekipa Jastreba nije imala POSTAVKU,ja mislim da je vama iskreno bio los dan,ili niste umjeli da odigrate. To je sto se tice igre. A PONASANJE prema adminima,to stwarno necu da pricam,jer ne znam.
|
|
| |