Za Admine 2
|
|
The_Executor |
Datum: Nedelja, 04/10/09, 7:29:10 | Poruka # 1 |
Registrovan: 30/09/09
| Evo o ovome vam pricam, pogledajte kakvo je ponasanje Basshuntera, napisem par kritika dobronamjernih adminima i dodje on i zakljuca temu !!! Uz to je jos nekulturan, neprofesionalan sto potvrdjuje su moju pricu u vezi njega, civilizovani ljudi prihvate dobronamjernu kritiku bez uvrede moj Bass. I ostavite ovu temu otkljucanu da bih i u buduce mogao da pisem propuste u radu servera i admina, jer ako se zakljucava tema odma zasto uopste postoji ovaj podforum Rad i Osoblje Servera ?
|
|
| |
Basshunter |
Datum: Nedelja, 04/10/09, 8:49:28 | Poruka # 2 |
Registrovan: 21/03/09
| Quote (The_Executor) Evo o ovome vam pricam, pogledajte kakvo je ponasanje Basshuntera, napisem par kritika dobronamjernih adminima i dodje on i zakljuca temu !!! Uz to je jos nekulturan, neprofesionalan sto potvrdjuje su moju pricu u vezi njega, civilizovani ljudi prihvate dobronamjernu kritiku bez uvrede moj Bass. I ostavite ovu temu otkljucanu da bih i u buduce mogao da pisem propuste u radu servera i admina, jer ako se zakljucava tema odma zasto uopste postoji ovaj podforum Rad i Osoblje Servera ? druze ne mozes tako da pricas jer igras na serveru od skoro a ako je ko pomogao razvoju servera to sam ja jer sam admin koji je od otvaranja proveo najvise vremena sa stalkerom,onda sve sto vidis na serveru je moj radi jer ja radim podesavanje servera i dodjes ti radi jednog banshota da mi drzis predavanje tako da je diskusija sto se tice mene zavrsena i ubuduce me na uzimaj usta a za ono prije sto je napisano je bilo cisto iz nerwoze zbog onoga sto si napisao 
|
|
| |
Mikac |
Datum: Ponedeljak, 05/10/09, 0:16:41 | Poruka # 3 |
Pol: Musko Registrovan: 27/03/09
| temu nije zakljucao basshunter nego ja...jer sam u temi nisam vidio razloga da se nastavlja bilo koja prica ... shvatili smo poentu...ne moras sad da nas kritikujes za zakljucani topic...
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
|
| |
The_Executor |
Datum: Utorak, 06/10/09, 0:39:30 | Poruka # 4 |
| Treba na svaku mapu da se postavi timer na spawnu, da posle 30 sec ide slay igracima koji ne mrdaju
|
|
| |
Mikac |
Datum: Utorak, 06/10/09, 0:40:23 | Poruka # 5 |
| Pa postavljen je na svaku mapu . . .
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
|
| |
dzony |
Datum: Utorak, 06/10/09, 2:32:23 | Poruka # 6 |
Registrovan: 12/07/09
| no sto no ima timer ... ako si odlucio da igras onda igraj a ako si usa na server pa onda ides na fcb i tako to i ostanes malo duze onda mozes slobodno da izadjes i da obavis sve pa onda na mir da igras ....
exec girl.cfg Loading ... Loading ... Loading Error. There is no such file. cl_righthand 1 P.S-Don`t mess with First Class ...
|
|
| |
Mikac |
Datum: Utorak, 06/10/09, 4:37:56 | Poruka # 7 |
| ili jednostavno trazi od admina da te prebace u specs....
|
|
| |
tehnicar_medicinski |
Datum: Utorak, 06/10/09, 10:31:48 | Poruka # 8 |
Registrovan: 06/08/09
| nema na de_dustyaztec i obicni aztec :p :p
Poruka preuredjena od tehnicar_medicinski - Utorak, 06/10/09, 11:55:24 |
|
| |
The_Executor |
Datum: Srijeda, 07/10/09, 0:41:47 | Poruka # 9 |
| na de_aztec_0 nema timer
|
|
| |
Mikac |
Datum: Srijeda, 07/10/09, 5:40:08 | Poruka # 10 |
| ukoliko niste upuceni aztec_0 je izbacen iz mapcycle....a`na svaku mapu ce se staviti to ...
|
|
| |
cookie_mne |
Datum: Cetvrtak, 08/10/09, 10:35:56 | Poruka # 11 |
Pol: Musko Registrovan: 07/10/09
| Quote (Basshunter) druze ne mozes tako da pricas jer igras na serveru od skoro a ako je ko pomogao razvoju servera to sam ja jer sam admin koji je od otvaranja proveo najvise vremena sa stalkerom,onda sve sto vidis na serveru je moj radi jer ja radim podesavanje servera i dodjes ti radi jednog banshota da mi drzis predavanje tako da je diskusija sto se tice mene zavrsena i ubuduce me na uzimaj usta a za ono prije sto je napisano je bilo cisto iz nerwoze zbog onoga sto si napisao mozda momak igra na vasem serveru od skoro, ali counter igra odavno, i bio je admin kad vecina vas (ne mislim konkretno na tebe) nije ni znala sta je cs imate svoj forum, pokusavate da stvorite respektabilan community, zato ga poslusajte, nece da skodi i da, na viku necete nista postici a sad jedna zamjerka od mene, moze li ikako da se iskljuci obavestenje npr. "cookie.mne has been redirected to...", jer stvarno iritira, i onemogucava normalno pracenje konverzacije na sevreru! svako dobro, poz!
|
|
| |
Mikac |
Datum: Cetvrtak, 08/10/09, 2:28:32 | Poruka # 12 |
| pa ko je rekao da ga nismo poslusali...zato smo i otvorili ovu particiju...svaku zalbu ili kritiku,kompliment uzmemo u obzir da bi server sredili tako da odgovara svakom... mace se to uskoro...ovih dana ...
|
|
| |
The_Executor |
Datum: Ponedeljak, 12/10/09, 11:16:34 | Poruka # 13 |
| Quote (Mikac) ukoliko niste upuceni aztec_0 je izbacen iz mapcycle....a`na svaku mapu ce se staviti to ... jesi li siguran ???
|
|
| |
Basshunter |
Datum: Utorak, 13/10/09, 0:06:37 | Poruka # 14 |
Registrovan: 21/03/09
| Quote (cookie_mne) mozda momak igra na vasem serveru od skoro, ali counter igra odavno, i bio je admin kad vecina vas (ne mislim konkretno na tebe) nije ni znala sta je cs ne budi siguran da ne igram i ja odavno 
|
|
| |
The_Executor |
Datum: Srijeda, 14/10/09, 3:32:42 | Poruka # 15 |
| Jos jedan predlog, izbacite mapu dustyaztec... skroz kaunterska mapa, i posle 10 uvece postavite nocni mapcycle sa standardnim de mapama (dd2,inf,nuke,train)
|
|
| |