[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Za Admine
The_Executor Datum: Srijeda, 30/09/09, 1:49:46 | Poruka # 1
CGG Igrac

Registrovan:  30/09/09
Grad: Niksic
Status: Offline
Jedna preporuka za sve admine na serveru : evo skoro god imate server i jos nijeste u stanju da razlikujete citera od dobrog igraca, banujete po skoru i sto je jos gore udjete u spec. pa gledate igraca i onda lupite ban covjeku bez cita !!!!! to bi vec morali da vidite iz spec ko ima a ko nema cit, iz und igraonice u Nk sigurno 10 puta ste banovali dobre igrace koji vise nikad nece uci na vas server i onda se cudite sto su botovi na serveru. Admini generalno nemaju strpljenja da gledaju igraca 5-6 partija nego lupaju banove odma ili na prozivanje nekog loseg igraca. Druga stvar je sto se na serveru tolerisu psovke i razna prozivanja cak i od strane tih istih admina. Sve u svemu takvim ponasanjem server cinite noobovskim. Zato moji dragi admini fino se malo zamislite i potrudite da naucite malo vise o adminovanju od amx komandi. Pozdrav iz Niksica.

dzony Datum: Srijeda, 30/09/09, 9:46:22 | Poruka # 2
Admin Pub1

Registrovan:  12/07/09
Grad: Podgorica
desi se da se banuje coek bez cita ne samo odje no i na mnogo jacim serverima ... ali toga je sve manje ... a za te psovke to ide malo teze ... biggrin

exec girl.cfg
Loading ... Loading ... Loading Error. There is no such file.
cl_righthand 1

P.S-Don`t mess with First Class ...

Mikac Datum: Subota, 03/10/09, 0:12:47 | Poruka # 3
Moderator

Pol: Musko
Registrovan:  27/03/09
Grad: Podgorica
nisu svi admini bas takvi...nas "posao" nije toliko lak treba malo iskustva da se ovakve stvari ne bi desavale....

Uz Maršala Tita, junačkoga sina
nas neće ni pakao smest'.
Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo
i čvrsto stisčemo pest.

The_Executor Datum: Nedelja, 04/10/09, 12:42:10 | Poruka # 4
CGG Igrac

Registrovan:  30/09/09
Grad: Niksic
U redu je to, za sve treba iskustvo ali ako covjek ne uci iz gresaka kuda to vodi ..... za mene licno ima par dobrih admina na serveru, Stalker i Arh su ok, ali ima takvih nezalica da je to strasno, Basshunter-u ne bih dao ni slot na serv. a ne admina, danas lik igra sa citom pola sata samo 1 min. gledanja i bilo je ocigledno da je citer. i ja ga pustim ne progovaram nista znaci lik igra 30 min. a Bass nista jer igra i muka mu je da udje u spec 1 min. ja kazem imas citera i on pocne nesto da mi sere.... ako mislite da server napreduje sa njim nema sanse, i jos 1 stvar koju sam primijetio admin Enigma kad zakolje nekog pise na csay PRASE POD NOZ !!! omg pa dje to ima da admin vrijedja igrace .... Igraci nisu na serveru zbog admina nego admini zbog igraca... Da nebi bilo zabune ovo su prijateljske preporuke, ako mislite da server postane ozbiljniji razmislite o njima.

Basshunter Datum: Nedelja, 04/10/09, 2:12:38 | Poruka # 5
Moderator

Registrovan:  21/03/09
Grad:
Quote (The_Executor)
Basshunter-u ne bih dao ni slot na serv. a ne admina, danas lik igra sa citom pola sata samo 1 min. gledanja i bilo je ocigledno da je citer. i ja ga pustim ne progovaram nista znaci lik igra 30 min. a Bass nista jer igra i muka mu je da udje u spec 1 min. ja kazem imas citera i on pocne nesto da mi sere....

slusaj me debilce nikiscko nisam igrao nego sam bio u spec i nisam uopste bio na cs nego sam radio nesto na netu i upste nisam mogao da vidim ko sta pise tako da vozdra a za ovo sto mi nebi dao slot malo si se zajebo .....ali sve u svemu debil kao ti ostaje debil wink

• Page 1 of 1
  • 1
Search: