|
Pozdrav
|
|
| name |
Datum: Subota, 22/08/09, 0:16:12 | Poruka # 1 |
|
Pol: Musko Registrovan: 21/06/09
| picka si ispa basshunter, a ovaj se tear prokurcio odavno, pa me gaguje zato sto odgovorim nekom ko me prvi vrijedja. I sad isto samo ja dobijem gag a oni mogu da pricaju sto oce. Odje sam bio jedini od obicnih igraca kome je bilo stalo do servera pa sam dava i pozitivne i negativne kritike kako bi se stvari poboljsale i na kraju se meni ovako vrati. Pozdrav za ljude kojima sam bio simpatican, ali ipak imam dje igrat, necu dozvolit da se neko tako sprda sa mnom.
Proud (NOZ) player of Crna Gora^Gaming server
|
| |
| |
| nenoArh |
Datum: Subota, 22/08/09, 2:15:06 | Poruka # 2 |
|
Pol: Musko Registrovan: 20/03/09
| a sto je vazda neka muka ljudi prekinite da se svadjate, name previse zalbi i svadje sam vidio kod tebe a to dali si ti izazvao nije vise ni bitno. Treba malo da se opustis da kuliras ove nadrkane ljude... a ne redovno u svadju da upadas!!
|
| |
| |
| Basshunter |
Datum: Subota, 22/08/09, 10:15:48 | Poruka # 3 |
|
Registrovan: 21/03/09
| name ja sam te lijepo zamolio da prekines pricu ali ti ne mozes izgleda cak sam ti i gag skinuo koji ti je drugi admin dao , a ti si i pored toga nastavio da se svadjas i provociras TEAR-a koji te taka nije zato mi nemoj odje pametovat no ako oces igraj ako neces ne moras.........poz steta sto nisam slikao konzolu dje prozivas TEAR-a kako je prekurcijo ......
|
| |
| |
| Basshunter |
Datum: Subota, 22/08/09, 2:38:03 | Poruka # 4 |
|
Registrovan: 21/03/09
| Ja sam te name lijepo opomenuo da prekines da se ne prcis momku koji je 3 god stariji od tebe opomenuo sam te da zavsisi pricu a ti tvrdis da njega nisam opomenuo.....on je prestao da prica a ti si dobio gag zbog prozivanja TEAR-a bez ikakvog razloga,ja te necu molit da igras odje,izbor je tvoj tako da radi sto oces meni je svejedno igrac manje vise potpuno svejedno kad tako pricas , i jos jednom kazem zao mi je sto nisam slikao konzolu dje si prozivao TEAR-a i dje si zvao RUS-a da se nadjete..... a nasmijao sam se RUS-ovom komentaru da ce dovesti ekipicu da snimaju kako te "dzezvi"
Poruka preuredjena od Basshunter - Subota, 22/08/09, 2:38:18 |
| |
| |