|
Kimi mister downsyndrom.
|
|
| Smiley |
Datum: Srijeda, 08/07/09, 5:13:20 | Poruka # 1 |
|
Registrovan: 04/07/09
| Ovako, opet sam dobio niz uvreda od ovog chemera socijalnog. Neno izgleda tvoje "opomene" ne pomazu. Poceo je da mi psuje majku iz cista mira, i dobio sam ban. Ne znam sto treba da se uradi da ovaj umnobolni admin KIMI*CETINJE*E-MUDAS*SRBIN VELIKI malo smiri. Najgori admin kojeg mozete imati na serveru. Moj prijatelj LeeiF mi je rekao da ga je banovao par puta zbog pecatnog koriscenja WH i AIM-a, pa me zanima kako cheater moze bit i admin. Chemer, i izmet socijalnog dna.
Poruka preuredjena od Smiley - Srijeda, 08/07/09, 5:19:55 |
| |
| |
| Mikac |
Datum: Srijeda, 08/07/09, 5:53:07 | Poruka # 2 |
|
Pol: Musko Registrovan: 27/03/09
| ne znam bice sankcionisan jer imamo previse zalbi na njega a sto se tice korisenja cita niko od admina ne koristi cit na nasem serveru jer je to striktno pravilo...u slucaju da koristi imamo metode kazni zbog kojih ce pozeljet da CS nije instalirao...
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
| |
| |
| Smiley |
Datum: Srijeda, 08/07/09, 5:57:41 | Poruka # 3 |
|
Registrovan: 04/07/09
| Mikac tebi 25 evARA, nenu 25, meni admin kimiju se mice.. MOZE?
|
| |
| |
| Mikac |
Datum: Srijeda, 08/07/09, 6:04:01 | Poruka # 4 |
|
| moze
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
| |
| |
| Black_Panter |
Datum: Srijeda, 08/07/09, 6:07:15 | Poruka # 5 |
|
Registrovan: 05/07/09
| Da stvarno.. Jedan njegov prijatelj nekog zakolje i kimi kaze: To kolji bota.. i ovaj kaze naravno debilu i kimi ga banuje :PP
Jao jao i jaooo :D
|
| |
| |
| Mikac |
Datum: Srijeda, 08/07/09, 6:24:35 | Poruka # 6 |
|
| uzecemo sve ovo u obzir....
|
| |
| |
| Mikac |
Datum: Petak, 10/07/09, 2:22:38 | Poruka # 7 |
|
| dobro je...... ajmo sad malo da smir strasti....
|
| |
| |
| dzony |
Datum: Nedelja, 12/07/09, 2:56:09 | Poruka # 8 |
|
Registrovan: 12/07/09
| ADMIN : eK | kimi*cetinje brate kad god udjem na server i nesto napisem na adminSay ti odma bijelim slovima "bombshell ne smaraj" itd sve nesto seres, vidi se da imas nesto protiv mene mozda si ljubomoran jer te svaki put unakazim kad udjem na server, iskasapim te a mozda onako iz cista mira previse forsiras srbiju na crnogorski server sto mi se uopste ne svidja previse psujes igrace na serveru i pricas razne gluposti sto nikoga ne zanimaju udjes na server npr igrala se dd2 pa astek ti udjes i stavis dd2 briga tebe sto ti igraci kazu da je bila kao da igras sam na serveru idi brate fino na New Game , stavi botove na easy jer si mnogo gori od njih n00be jednom si mi opsovao majku ali ja sam iscoolirao jer se ne svadjam sa debilom retardiranim od admina. sreca tvoja pa me nisi jos nijednom banovao. na astek mapu ti fino stanes na vrata i bagujes ostale igrace i puca ti kurac sto oni pisu.neki te mole da prodjes jer znaju da si admin pa ne smiju da te opsuju a neki te psuju i ti kik ili gag "ako nastavis da psujes idemo do kraja dok ne naucis kako treba postovati kralja" treba se mac admin kimiju zbog bagovanja, mijenjanja mapa kako mu se digne, psovanja igraca, forsiranja srbije, bagovanja, kikovanja zbog toga sto on baguje retard jedan i jos je htio da banuje dada jer je "imao AIM" jos 1 dokaz da ne zna sta je citer nego banuje napamet i kako on da bude admin ??? mnogi se pitaju maknitee kimiju adminaaa jer dbl retardirani izbacen je SS dje on baguje kimi p0z noobe nadam se da neces bit admin vise 
exec girl.cfg Loading ... Loading ... Loading Error. There is no such file. cl_righthand 1 P.S-Don`t mess with First Class ...
|
| |
| |
| Mikac |
Datum: Nedelja, 12/07/09, 3:00:46 | Poruka # 9 |
|
| bice preuzete mjere.....
|
| |
| |
| dzony |
Datum: Nedelja, 12/07/09, 3:02:29 | Poruka # 10 |
|
| red bi bio vise ... sve se zale na njega i imaju razloga ... dosta
exec girl.cfg Loading ... Loading ... Loading Error. There is no such file. cl_righthand 1 P.S-Don`t mess with First Class ...
|
| |
| |
| kimi |
Datum: Nedelja, 12/07/09, 3:04:59 | Poruka # 11 |
|
Pol: Musko Registrovan: 08/06/09
| hahahahaahhahaahahahahahahahahahahahahahhha bravo vam ga ...
eK | kimi*cetinje
|
| |
| |
| Mikac |
Datum: Nedelja, 12/07/09, 3:08:04 | Poruka # 12 |
|
| neki od head admina ce donijeti konacnu odluku na osnovu svih dokaza....
|
| |
| |
| dzony |
Datum: Nedelja, 12/07/09, 3:09:43 | Poruka # 13 |
|
| oooo kimi brate mojj sto se radi majmune ? ae malo idi baguj te botove na easy, vjezbaj na njih jer si dosta gori od njih, javi mi kad dodjes do expert sa pozitivnim skorom n00bar00000
|
| |
| |
| Mikac |
Datum: Nedelja, 12/07/09, 3:11:52 | Poruka # 14 |
|
| ahaahahahaha....
|
| |
| |
| dzony |
Datum: Nedelja, 12/07/09, 3:12:57 | Poruka # 15 |
|
| sto ste svi skocili na njega on je jedan od boljih admina na serveru (od pozadi) bas mi te je zao sad
|
| |
| |