Vicevi
|
|
nenoArh |
Datum: Ponedeljak, 22/06/09, 1:18:54 | Poruka # 1 |
Pol: Musko Registrovan: 20/03/09
| Ide hleb ulicom i sretne dve kifle i kaže im: • Zdravo omladino! Idu dve mašine za veš ulicom. Jednu zgaze kola, a druga kaže: • Veš mašina živi duže uz Kalgon! NASTAVITE....
|
|
| |
Mikac |
Datum: Ponedeljak, 22/06/09, 10:10:49 | Poruka # 2 |
Pol: Musko Registrovan: 27/03/09
| Idu dva broda morem,jedan u Marinu a drugi u Draganu.
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
|
| |
OpTioNS |
Datum: Utorak, 23/06/09, 2:14:01 | Poruka # 3 |
Pol: Musko Registrovan: 19/06/09
| ide covek sumom i sretne mazgu i pita je: sta si ti? mazga. a sta ti je to? ma to ti je kad ti je otac konj a majka magarac... ok ide on i dalje sumom i naidje na vucijaka i pita ga: sta si ti? vucijak. a sta ti je to? ma to ti je kad ti je otac vuk a majka pas... ok ide on i dalje sumom i naidje na muvu i pita je: sta si ti? konjska muva... a covek ce na to: AJ NE SERI!!! 
OpTioNS
|
|
| |
nenoArh |
Datum: Utorak, 23/06/09, 2:54:47 | Poruka # 4 |
| Dosla baba u mesaru i kaze: Daj mi malo prsute ! a mesar:Oli da ti je narezem? a baba:Ne no mi je prebaci na flesku.
|
|
| |
Mikac |
Datum: Utorak, 23/06/09, 6:00:27 | Poruka # 5 |
| Idu dva kurca ulicom i sretnu kondom i rece jedan: Vidji ovoga Kaspera !
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
|
| |
SADISTA |
Datum: Srijeda, 24/06/09, 1:47:35 | Poruka # 6 |
Pol: Musko Registrovan: 20/06/09
| Znate li sta je Cak Noris uradio sireni ? Rasirio joj noge...
Panta rei
|
|
| |
Mikac |
Datum: Srijeda, 24/06/09, 2:23:27 | Poruka # 7 |
| Dolazi baba u mesaru i pita mesara: Imate li nogicu? a mesar: Ne no na kurac stojim.
|
|
| |
Mikac |
Datum: Srijeda, 24/06/09, 3:36:14 | Poruka # 8 |
| Dosao Mujo u Hrvatsku i kuca na vrata jednoj Hrvatici i ona veli: Tko je? a Mujo: Tmujo
|
|
| |
Ibrakadabra |
Datum: Cetvrtak, 25/06/09, 5:11:04 | Poruka # 9 |
Registrovan: 23/05/09
| Bog je htio da stwori Zemlju za 90 dana,ali mu je Chuck Norris dao samo 7. Idu dwa studenta sumom,i poslije nekog wremena ogladnise,a pojeli swe swoje zalihe..Malo kasnije mrtwi izmoreni naidju na jednu kucu,pokucaju i otwori im jedna starija baba bez zuba...Udju oni u kucu,sjednu u dnewnu sobu cekajuci ne bi li im baba ponudila sta da jedu..Dok su cekali babu,primjetise teglu ljesnika pored stolice...Mrtwi gladni nawalise na teglu i pojedose swe ljesnike..Dodje babica odmah potom sa ruckom,i rece "Ewo rucak,ponudila bih wam i cokolade,nego meni sin donese uwjek cokoladu sa ljesnicima,a ja kako nemam zube,ja cokoladu isisam,a ljesnike pljunem u owu praznu teglu :)))))) "
PAZZA INTER AMALA !!! ________ CGG^Ibrakadabra _______ Rules !!! :)
Poruka preuredjena od Ibrakadabra - Cetvrtak, 25/06/09, 5:11:38 |
|
| |
Mikac |
Datum: Ponedeljak, 29/06/09, 0:42:03 | Poruka # 10 |
| Ulazi Ratko Mladic u taxi i pita taksistu : Okle si ti? taksista odgovara: Iz Srebrenice. a Mladic na to Iz Srebrenice ! pa to je nemoguce... Kako spavaju djeca u Srebrenicu ? Ka zaklana.
|
|
| |
Black_Panter |
Datum: Ponedeljak, 06/07/09, 3:26:20 | Poruka # 11 |
Registrovan: 05/07/09
| Zasto su tri praseta pobjegla od kuce?? Jer su im rodjitelji svinje  Added (06/07/09, 3:26:20) --------------------------------------------- Nashao ciganin cipele br.45, obuje ih i ode na izbore. -Pitaju ga,zashto hoda tako trapawo -Pa je*em li ga bilo je na vestima informacija da treba da se izadje na izbore u shto vecem broju..! Ulazi zhena u mesaru i pita: -Dobar dan, dali imate mljewenog mesa..? -Jao gospodjo nemamo wishe sve smo rasprodali..! -Nema veze ja sam ionako doshla biciklom Uzme choek novine sedne u forelji kazhe zheni: Ah draga odawno nisam chitao danashnje nowine..! Bile 2 dechaka u shkoli i pita jedan: -Jel` pita? -Jeste, sa sirom Sede dvije muve u kafani i jedu go*na.Jedna pita drugu: -A shto ne jedesh i luk? -Necu da mi smrdi iz usta! 
Jao jao i jaooo :D
|
|
| |
Mikac |
Datum: Ponedeljak, 06/07/09, 3:32:31 | Poruka # 12 |
| Voze dva mrava motor i jedan veli: Stani,upala mi je muva u oko .
|
|
| |
nenoArh |
Datum: Ponedeljak, 06/07/09, 3:34:54 | Poruka # 13 |
| Idu dva covjeka ulicom, jednog pregazi kamion, drugi je iz Shavnika.
|
|
| |
Black_Panter |
Datum: Ponedeljak, 06/07/09, 3:42:10 | Poruka # 14 |
Registrovan: 05/07/09
| Zasto bosanac ima seksi pogled??? ZATO STO JE GLUP KO *URAC!!
Jao jao i jaooo :D
|
|
| |
Mikac |
Datum: Ponedeljak, 06/07/09, 4:48:13 | Poruka # 15 |
| Idu dva kauboja ulicom jednome pane saksija na glavu a drugi se zvao Dzo . Ide coek ulicom i pane sa garaze. Ide medjed ulicom,zaboravi da dise i umre.
|
|
| |