|
Mali Petrovac pobijedio veliki Anothorsis
|
|
| Mikac |
Datum: Petak, 24/07/09, 0:02:37 | Poruka # 1 |
|
Pol: Musko Registrovan: 27/03/09
| Petrovac je u 2. kolu Lige Evrope eliminisao kiparski najbolji klub Anorthosis koji se prosle sezone takmicio u Ligi sapmiona.Petrovcu je trebala pobjeda od 1-0 al s obzirom da su primili gol morali su dobiti 2 razlike.U regularnom toku bilo je 2-1 pa se islo u produzetke i odluku je na konacnog pobjednika stavio je Luka Rotkovic sjajnim golom sa distance.Petrovac prolazi u 3. kolo i igrace protiv austrijskog Sturma iz Graza.
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
| |
| |
| Ibrakadabra |
Datum: Petak, 24/07/09, 10:26:32 | Poruka # 2 |
|
Registrovan: 23/05/09
| Mihaaa...ne dipr :P
PAZZA INTER AMALA !!! ________ CGG^Ibrakadabra _______ Rules !!! :)
|
| |
| |
| Mikac |
Datum: Subota, 25/07/09, 4:07:55 | Poruka # 3 |
|
| sto je brate ...nisam ja za jebeni Petrovac no navalili da izbacim kako je Petrovac prosao....
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
| |
| |
| Ibrakadabra |
Datum: Subota, 25/07/09, 12:19:32 | Poruka # 4 |
|
Registrovan: 23/05/09
| a zajebawam se nesreco :)...spremi se za septembar da ja tebe izbacim na fudbal,a i da se olesimo nedje na rucak :))))
PAZZA INTER AMALA !!! ________ CGG^Ibrakadabra _______ Rules !!! :)
|
| |
| |
| Mikac |
Datum: Subota, 25/07/09, 3:01:37 | Poruka # 5 |
|
| NARAVNO sad nem neki sjebase server otkrili smo ih i eliminisacemo ih ...nema zajebancije sa nam...pali smo dosta na rank ali samo je pitanje vremena kad cemo se vratit na dane stare slave
|
| |
| |