Poruka za cheatere!!!
Kao sto ste upoznati sa tim da nasi serveri imaju niz programa koje koriste u borbi protiv cheatera!! Do sad smo koristili banshot, exec i dynamicki bann. Danas smo uveli nove komande sa kojima mozemo da se "bukvalno poseremo" u Vas Counter Strike ,pa cak i kompjuter... Ovo je striktno upozorenje cheatetima, da ne pale cheat na nasim serverima jer ako ga upale to ce im biti poslednji put da su ga upalili na nasim ili na bilo kojim drugim serverima... Ukoliko ne budete postovali ovo desice Vam se sledece:
1. Sva dugmad koja stisnete ide slay... i ne samo na nasem serveru nego i na bilo kojem drugom serveru na kojem budete htjeli da igrate.
2. Mozemo Vam promijeniti sve komande koje koristiti pri igranju Countera.
3. Mozemo Vam stvoriti ogroman lag, zbog kojeg nebi mogli da igrate na nijedan server.
4. Mozemo Vam u potpunosti promijeniti konfiguraciju, nakon toga necete moci da udjete u Counter.
5. Mozemo Vam napraviti da Vam se neprestano slikaju screenshot-ovi koje vi ne mozete naci a pune vam Hard disk dokle ne dodje do ostecenja (slika se 3 slike u sekundi,svaka slika iznosi 3 MB)
UPOZORENJE!!
Ne pokusavajte koristiti cheat kod kuce i u igraonici, u suprotnom ce Vam se desiti gore navedeni problemi!!!!
Pozzz i ne zajebavajte se sa adminskom ekipom Crna Gora^Gaming servera.
Pa da pocnemo:
Uvod:
Naime posao jednog hakera koji upada u tudji system nije veoma lagan zadatak
Posto svi koristismo XP SP2, neki cak i novije verzije Windowsa a neki i platforme OS Linux
postoji takozvani FireWall, koji nije lagano probiti, a i tu je anti virus ...
A sto se tice Linux, tu je malo zeznutije jer da bi se upalo u neciji komp moras sebe da zarazis pa drugog, viruse za linux je wrlo tesko naci, sumnjam i da postoje
E sad kao sto sam naveo gore, prvo moras sebe da zarazis da bi mogao i drugog, to podrazumjeva micanje Anti Virusa sto je veliki rizik za vas kompjuter. Sanse za hack 50%
E sad mnogi kazu, ja znam hakovanje, evo dokazacu pa hakuju neki forum .... free forum lol
Pa gde ce to da ti za free dadnu full Protekciju
A ulazak u kompjuter nije lagan zadatak
--------
1. Ban
E da pocnemo sa gore navedenim tekstom gde se pominje BAN
wrlo jednostavno maci:
1. Reinstall CS
2. Copy fajl sa nazivom config.cfg [ koji se nalazi u folderu cstrike] u svoj folder i dobro ga paziti
3. Kada dobijete ban samo taj vas config.cfg koji se nalazi u vasem folderu copy/paste u folder cstrike i time zamenjujete vec postojeci u kome je memorisan ban pod komandom koja je ucitava svaki put kada upalite kompjuter i salje server da nemate pravo pristupa pod bilo kojim nikom
-------
2. Da objasnimo stavku 1, 2, 3 i 5
narvno vrlo jednostano
isti postupak kao i za ban
samo menjate config.cfg
Gore pise da svaka slika 3MB... Nije tacno, svaka slika iznosi onoliko kolika je rezolucija.. sto manja rezolucija slika manje zauzima.... i takodje u odnosu na boje.. Vise crne - manje MB, Vise boja - vise MB
napomena*
u slucaju da se nista nije promenilo proverite sledece
u vasem cstrike folderu pogledajte da li ima jos koji fajl ekstenzije .cfg osim sledeca 3 koja su osnovna ostali su samo wisak koji prave problem
- config.cfg
- userconfig.cfg [obavezno pamitite komande koje su u ovom fajlu a mozete i od njega da napravite kopiju i posle samo menjate]
- violence.cfg [ takodje isto kao i za userconfig.cfg ]
---------
3. Stavka 4 = Mozemo Vam u potpunosti promijeniti konfiguraciju, nakon toga necete moci da udjete u Counter.
komentar onoga na kome je isprobano: " Ijao promenio mi je opcije za graficku qq mene sta da radim nema wise CS. moram nowi kompjuter"
Hahaha... jako komplikovano ali eto ipak je windows razmisljao u slucaju da dodje do greske sa driverima i opcijama podesavnja, ili da korisnik slucajno nesto zezne
START > All Programs > Accessories > System Tools > System Restore
i samo vratite komp par dana unazad .. hehe tako jednostavno zar ne xD
Eto sve sam objasnio tako da je ono gore samo prica za malu djecu da se uplase.. svaki covjek koji se imalo razumije u komp i zna kako sve funkcionise znace sve da sredi i vrati na staro ....
Tutorial by 3ler.cl