mrtvi strelok
|
|
nenoArh |
Datum: Ponedeljak, 11/01/10, 6:31:22 | Poruka # 16 |
Pol: Musko Registrovan: 20/03/09
| Quote (dzony) koji put ste mu ga makli ? 100. Opet cete mu ga vratit nekad wink siguran sam nema vise admina niti ce ga imat..
|
|
| |
T-Rex |
Datum: Ponedeljak, 11/01/10, 6:35:57 | Poruka # 17 |
Pol: Musko Registrovan: 24/11/09
| xaxaxaxaxaxa slusaj te sad ovo sto cu da vam kazem u ostalom ako mi se ne izbrise.........JA DANILO BALETIC zvani S.T.R.E.L.O.K. ...ME ZABOLJE KURAC KOJI CE VAMM SERVER BIT U CG I U BEOGRAD I NA SVIJET JA MISLIM DA SAM BIO KOREKTAN I NISAM SPAVAO NOCIMA EVO KOLKO DUGO IMAM ADMINA WALLE UPANE NA SERVER U 11 ODIGRA ASOULT UPLI GA MALOOOO OD U SPEKTATORE USPUSI KURAC TAMO NEKOME POJMA NEMAM KOME ,CUPA MICKUPICKA UPADNE NA OVAJ GADNI SERVER JEDNOM U 1000000 GODINA I POCNE SA PRICOM TRANSFEROVANJE ARHHH SUPAK NAJVECI JA SE TU OPUCAM PRAVIM MAPE GLEDAM KOJI JE SERVER SVAKI DAN NA RANKU STOJIM NA SERVER UPALJEN MI COMP I TROSIM STRUJU.... PART1
|
|
| |
T-Rex |
Datum: Ponedeljak, 11/01/10, 6:41:11 | Poruka # 18 |
| PART2.......ZOMBI SERVER KOJI OTVORIM CU DA BUDEM HEAD ADMIN NE ZELIM DA MI SE NI JEDAN MIJESA U POSAO JER KAD JA NESTO RADIM ONDA JE TO NAJBOLJE VAZDA BILOOO DA JE MOJ OVAJ SERVER VEC BI BIO 50 NA SVIJET ALIIIIII ALIIII POSTO GA DRZE NEKI HEADADMNI DJE VEZE SA VEZOM NEMAJU"SAJT CE SE OTVORIT ZA PRIJE NOVE PROSLO 40000000000 GODIN A NISAT OD TOGAA" NAJBOLJI SAM NA VAS SERVER N#1 TAKO DA ME ZABOLJE KURAC KO STO MISLI A KO CE MO ZA UBUDUCE TU SE KAKO BI BOMBSHELL REAKO SLIHTATE TAMO ONIMA IZ KGB NE MOJ SAD DA IM RECEM DA VAM PREEKU HOST NO NECU ZBOG JOLAAAAA INACE DA NIJE JOLE SA VAMA LIL BI VAM SE GLAVNE COMPJUTERE SLOMIO PA BI KURAC SE TOLKO KURCILI NO NEKA SAD IMA SE VREMENA ZA TO........
|
|
| |
T-Rex |
Datum: Ponedeljak, 11/01/10, 6:46:11 | Poruka # 19 |
| PART3.....OVI STO ME ZNAJU DOBRO ZNAJU KAKAV SAM JA KAD POPIZDIM !!!!!!!!!!!!!JEDINI ADMNIN KOJI JE NA SERVER PROVODIO U IGRI SAM BIO JAAAAAAAAAAAAAAAA BREEE JAAAAAAAAAAAAAA NIKO DRUGI MAJKU VAM JEBEM U PICKU JAAAAAAAAA KRIVILI STE ME DA IMAM CITTTT JER VAM JE BILOOOOOOOOO KRIVO DA BUDEM NAJBOLJI NA OVAJ GLUPI SERVERRRRRRRRR A DESI LI SE KOJI DA ME BANUJE SA FORUM DOBRO CE M PLATIT DA ZNATE ILI NA SERVER ZNACI DESI LI SE TOOOOOOOOOOOOOOOO AKO SE DESIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ONDA SE PRIPREMI TE ZA MASAKR ONDA CU BIT SPREMAN DA IZVRSAVAM POKUSAJE UBISTVA ...................................................T H E|E N D...........................................
|
|
| |
Sergio |
Datum: Ponedeljak, 11/01/10, 6:49:10 | Poruka # 20 |
Pol: Musko Registrovan: 21/06/09
| XAXAXAAXXAXAAXAXAXXAXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXXAXXAAXXAXAAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAX
|
|
| |
T-Rex |
Datum: Ponedeljak, 11/01/10, 6:54:43 | Poruka # 21 |
| NEMA VISE ADMINA NITI CE GA IMAT UFFFFF DA SI SAD NEDJE SAD BI TI JEBAO SVE ZIVO A TI CUPA KAD DODJES NEDJE ISPRED ZGRADE NECES SE KUCI BAS FINO VRATIT MAJU TI JEBEM KOJA ZIVI U PODRUM GLODARI JEDNI POCRKALI JEBA VAM PAS MATER SRA NIKAD NEMALI DA JEDETE PUHOVI JEDNIIIIIIII
|
|
| |
Sergio |
Datum: Ponedeljak, 11/01/10, 6:55:06 | Poruka # 22 |
Pol: Musko Registrovan: 21/06/09
| IZVOLITE POGLEDATI!!!! http://hotfile.com/dl/23797307/bce6265/sterlok.rar.html
|
|
| |
|
MDSS |
Datum: Ponedeljak, 11/01/10, 7:02:17 | Poruka # 24 |
Pol: Musko Registrovan: 13/07/09
| Brate ti si jadan, obican jadnik koji je igrao da bi bio prvi na scoru!!! Ali evo ti pa pogledaj sta si radio, sergio te snimio.... nemoj da se pravis tu nesto....trosio struju i ostalo, kao nocima si bio na serveru, bla bla bla. Nego namerno dodjes ujutru kad deca igraju da bi nabudzio ubistva! Znas samo da pretis i da psujes a nema sta da odgovoris na ovo sto si radio, sto te cini NAJGORIM JADNIKOM!
MDSS a.k.a. 5ko^
|
|
| |
clzola |
Datum: Ponedeljak, 11/01/10, 7:05:59 | Poruka # 25 |
Pol: Musko Registrovan: 13/07/09
| moje neko misljenje predjite na samo p48 ostavite par admina, koji svoj posao rade onako kako treba, i kraj price posto nece biti chitera tako da admini nece puno trebati na serveru... [jedino problemi sa psovanjem i vredjanjem] mada i za to moze da se uvede automatski gag na 3 minuta, i svi ce paziti da ne spuju i tako to... sto se tiche mapa > mapcycle: dd2, inf, train, nuke, tuscan, russka, piranesi ima tu jos dobrih mapa, a navece posle 12h stavite mapcycle sa manjim mapama, itd ... kraj price, problem resen, Nepostovanje svojih obaveza kao admin - da se admin miche > jedino tako da postanete bolji comunity, igraca ima dosta dobrih na serveru koji ce ostati i pod ovakvim uslovom... bolje da sam ja glavni za server kako bih ga doveo u red 
@ FaceBook @ First Class Forum cilj mi je da imam na KGB isto postova koliko mikac na CGG Forumu
|
|
| |
Mikac |
Datum: Ponedeljak, 11/01/10, 7:14:23 | Poruka # 26 |
Pol: Musko Registrovan: 27/03/09
| znate li sto je moj predlog... da vi ne bi jebo majku svima... da batalite pricu... jer ide malo lock topic ... govna... daka upozorio sam te 500 miliona puta da ti ne skidaju admina ti opet a makse... boli me kurac...
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
|
| |
nenoArh |
Datum: Ponedeljak, 11/01/10, 8:06:12 | Poruka # 27 |
Pol: Musko Registrovan: 20/03/09
| Quote (T-Rex) NEMA VISE ADMINA NITI CE GA IMAT UFFFFF DA SI SAD NEDJE SAD BI TI JEBAO SVE ZIVO A TI CUPA KAD DODJES NEDJE ISPRED ZGRADE NECES SE KUCI BAS FINO VRATIT MAJU TI JEBEM KOJA ZIVI U PODRUM GLODARI JEDNI POCRKALI JEBA VAM PAS MATER SRA NIKAD NEMALI DA JEDETE PUHOVI JEDNIIIIIIII E vako primitivni djecace.... ne zelim da te psujem ovdje niti da stvaram polemiku, ako imas nesto da mi kazes imas moj tel u kontakt pa mi to fino reci u lice... Jednostavo decku vratis 3x admina i opet ovo radi.. Shvatas li ti da su mi je u 3 dana stiglo jedno 6-7 zalbi na tebe jos ovo kad sam vidio, ovu temu i ss na koji ti kazes kao ADMIN "jebem vam majku svimajebo vam pas mater kako se necu ozivljavat kad svi citujete sve cu da vam....", ovo kad sam vidio nije mi vise nista trebalo od dokaza da ti skinem admina.. (a kamoli 2-3 dema na koja se ozivljavas po 5-6x u partiju). Ne mozes ovako da se ponasas, a to sto igras u nocnim satima kad nema admina na serveru je tvoja stvar niko te ne cera, nemoj da mislis da ces zbog toga imati neki imunitet od skidanja admina... Cao eo izgubih vrijeme odje..
|
|
| |