[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Moje misljenje......
cuki95 Datum: Ponedeljak, 09/11/09, 11:19:28 | Poruka # 1
CGG Igrac

Registrovan:  09/11/09
Grad: Novi Sad/Veternik
Status: Offline
1.danas sam igrao malo na dm serveru,ne pamtim kad sam se ovako smejao u zivotu.To je bilo kad je neki od admina napisao na tsay...od nekog garija nick,misim da je bio "MONTENEGRO" a admin je napisao "MONTENEGRO GASI CIT!!!" ja kad sam to procitao pao sam sa stolice. happy ....valjda se zna kad admin posumlja da neko ima cit prvo ode u spec i zakljuci dal ima ili nema,ako ima snimi demo,uzme steam ID i ban.

2.admini puno pisu na tsay sto po mom misljenju na ugledan server kao sto je ovaj to ne prilici adminima

3.puno menjaju mape...postoji timeleft i nextmap(mapcycle) i ne vidim razlog da admini menjaju mape

zeleo bi isto da mapa fy_snow ne stoji u mapcycle.po mom misljenju ne treba ta mapa.jel je server preko dana uglavnom pun.a snow se stavlja kada ima manje od 8 igraca na serveru.

Nadam se da ce te razmotriti ovo sto sam napisao,i da cu dobiti odgovor na sve.

cuki^

cuki95 Datum: Srijeda, 11/11/09, 9:24:07 | Poruka # 2
CGG Igrac

Sam ja postavio ovo sam sebi? happy happy

cuki^

cuki95 Datum: Srijeda, 11/11/09, 9:29:25 | Poruka # 3
CGG Igrac

Evo ovo sam uspeo da uhvatim....msm sta on radi tu moze i on da prebaci nekog..a ne jos igrace naziva "digimonima"... cool

cuki^

Mikac Datum: Srijeda, 11/11/09, 11:19:05 | Poruka # 4
Moderator

Pol: Musko
Registrovan:  27/03/09
Grad: Podgorica
sto se tice mapcycle-a mozes da izneses svoj predlog pa da vidimo ..mozda se uvazi....sto se tice admina bice opomenuti...

Uz Maršala Tita, junačkoga sina
nas neće ni pakao smest'.
Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo
i čvrsto stisčemo pest.

• Page 1 of 1
  • 1
Search: