moje misljenje.....
|
|
chuck |
Datum: Srijeda, 21/10/09, 3:12:57 | Poruka # 1 |
Registrovan: 13/10/09
| ovako... znaci stvarno sam iznerviran jer cg dm mi se iskreno svideo i kao sto vidite non stop sam na forumu vise nego na cs ali takav forum i takav server NESME da dopusti to.... jer tako gubite clanove, gubite uticaj itd....po mom misljenju i zapazanju imate par EXTRA admina a i neke koji bi i svog admina banovali da mogu...nemojte to da dozvoljavate!!! na raport sve admine.... znaci admini ne upozoravaju, ne popricaju sa igracem, odakle si koliko igras cs? ovo ono da provale makar nesto kroz pricu, da mu kazu sumnjiv si nam ako slucajno imas cit ugasi ga ne bi smo hteli da ti stvorimo problem da sledeci put ne igras...itd da budete da kazem.... ko pravi domacini prava ekipa ....tako i mene....i gasi wh ja kazem nemam bre igram ceo dan cs na vasem serveru on meni TRAS bananu i posle kaze 3 puta kroz zid pa sta vi nikad nikog niste ubili kroz zid gledao me 1ipo minut pretrgo se....iii??? nemojte mi uzeti ovo za zlo ja iz dobre namere vam to kazem ....pre neki dan 4-5 likova tj "admina" u specu i lik "fsgds"-tako nesto je imao aim 100% ne moze neko da slucajno opali u zid gde ti skrolujes i tako jedno cetrdeset puta pro -.- ...isto tako vise od 2 admina u specu to sam bas dobro zapazio mapa dal je nuke ili cble tako nesto, predator mu je nick, lik je imao najgoru aimcinu .....bukvalno skor mu je bio 100:1 ....to je pro ja upozoravam igraca GASI BREEEE, EJ ALOO... pa na adminu posaljem por pogledaj ga ne kazem da ima cit al mi je sumnjiv, pa ceo server kuca gasi pa psovke...ja posaljem adminu por on kulira... hvala unapred i dooobroo razmotrite ovo, dzabe i da se admin placa 20e i 1e ako nije dobar....tnx i pozz iz bg CHUCK BORIS m.k.b14 posle ovoga, admini ce me definitivno mrzeti ali 
SPAM IS FUN :D :D :D :D :) :) :)
Poruka preuredjena od chuck - Srijeda, 21/10/09, 3:32:02 |
|
| |
Mikac |
Datum: Srijeda, 21/10/09, 9:47:07 | Poruka # 2 |
Pol: Musko Registrovan: 27/03/09
| malo ima admina na DM....tako vidis da je konkurs jos uvjek otvoren....treba da bude jedno 10 admina finih da znaju barem da banuju "ocigledne" citere....jos nismo postigli taj kriterijum....
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
|
| |
chuck |
Datum: Cetvrtak, 22/10/09, 0:39:26 | Poruka # 3 |
| ok.... eo vam moj msn n1kola92@hotmail.com pa da se dog oko admina mozda bi i ja bio npr ali bolje je da se dog preko msn ko ljudi a ne ovako...addujte me tj onaj s kim trebam da razgovaram oko admina.... pozz iz BG pravoslavnoj braci iz CG
Poruka preuredjena od chuck - Cetvrtak, 22/10/09, 1:27:10 |
|
| |
Mikac |
Datum: Cetvrtak, 22/10/09, 9:12:17 | Poruka # 4 |
| sa mnom .... add cu te pa cemo pricat....
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
|
| |
dzony |
Datum: Cetvrtak, 22/10/09, 9:22:12 | Poruka # 5 |
Registrovan: 12/07/09
| ja sam te banovao jednom ... ali stv nekoliko hedova kroz zid sa awp-om ... nznm kako ali nisi imao cit sto se vidjelo na SS koji si izbacio ... jos 1x sry zbog toga ja sam help admin ... ali da si ti admin nebi ovako pricao vjeruj mi ... i ja sam ovako pricao prije nego sto sam dobio admina na pub 1 ... igraci toliko smaraju da je to nemoguce ... i kad vidis covjeka koji nema cit a oni prozivaju 100x napisu na admin say alo zasto ga ne banujes aloo ovo ono ... ako dobijes admina na DM ... videces p0z ...
exec girl.cfg Loading ... Loading ... Loading Error. There is no such file. cl_righthand 1 P.S-Don`t mess with First Class ...
|
|
| |
Mikac |
Datum: Cetvrtak, 22/10/09, 9:26:44 | Poruka # 6 |
| ako dobije
|
|
| |
chuck |
Datum: Cetvrtak, 22/10/09, 11:55:02 | Poruka # 7 |
| @Blitzkrieg | BombShell* ma op brate nego samo kazem, znam da vam je tezak posao jos kad dodju neki botovi koji ne znaju ni oruzje da kupe i prozivaju igrace da su citeri...kontam pozz za ekipu sa foruma 
|
|
| |
zero |
Datum: Petak, 23/10/09, 2:26:42 | Poruka # 8 |
Registrovan: 21/07/09
| pa to je svudje da smaraju oko toga no ako vidi ovo peroooo bice alo mene pitaj ja sam glavni za DM ahaha
zero
|
|
| |
chuck |
Datum: Petak, 30/10/09, 11:18:40 | Poruka # 9 |
| hahahahha
|
|
| |