Upozorenje
|
|
Aty |
Datum: Srijeda, 25/11/09, 6:19:53 | Poruka # 16 |
Registrovan: 24/11/09
| oooo nemoj ti da nam prijestih samo ... ako si cuo za Soula sve ti je ostalo jasno ! imas svoje talibane ili kako vec ih nazivash pa nek ti objasne ko se skim zaebavo odje !
|
|
| |
Basshunter |
Datum: Srijeda, 25/11/09, 6:35:28 | Poruka # 17 |
Registrovan: 21/03/09
| hahhahah izgleda da Soul nije cuo za mn nemoj da se kajes "sreco mala" poslusaj me
|
|
| |
WALL-E |
Datum: Srijeda, 25/11/09, 6:47:38 | Poruka # 18 |
Pol: Musko Registrovan: 05/06/09
| bass je haker isto ako sto sam gangster pro igrac
|
|
| |
Basshunter |
Datum: Srijeda, 25/11/09, 7:02:36 | Poruka # 19 |
| WALL-E sta je hteo pesnik time da kaze
|
|
| |
Basshunter |
Datum: Srijeda, 25/11/09, 7:31:19 | Poruka # 20 |
| Quote (Dragan) Sto da idiram Magnifika kad treba server da diramo ...jer on je prebacivao igrace na vase servere sto nije lepo... Trebali smo staviti NOVI IP : 212.200.163.181:27045 Da sebi vratimo igrace... Toliko od mene poz SHVATAS LI TI DRUZE DA MI NEMAMO VEZE SA TIM STO JE ON RADIO!!!! ON SURF PODESAVA SAM I NEMA PRISTUP NASEM GPANEL-u IMA SAMO FTP A OSTALE SERVERE PODESAVAMO NAS NEKOLIKO .....SVE STO JE ON URADIO URADIO JE NA SURF A NE NA NASE SERVERE TAKO DA NE PROSIPAJTE TU GLUPU PRICU ODJE !!!!
|
|
| |
Dragan |
Datum: Srijeda, 25/11/09, 7:48:54 | Poruka # 21 |
| Axa a sigurno nije prebacivao na neke druge servere prebacivao je na Crnu Goru gaming a vi ste trebali to da sprecite tako da njemu zahvalite...
CLARION mi u srcu :)
Poruka preuredjena od Dragan - Srijeda, 25/11/09, 7:50:41 |
|
| |
nenoArh |
Datum: Srijeda, 25/11/09, 10:38:08 | Poruka # 22 |
Pol: Musko Registrovan: 20/03/09
| Quote (Dragan) Axa a sigurno nije prebacivao na neke druge servere prebacivao je na Crnu Goru gaming a vi ste trebali to da sprecite tako da njemu zahvalite... wink Drustvo necu vise da vidim ovdje post, znaci prvenstveno tipa psovanja, ucjenjivanja itd. To sto vam se desilo sa serverom kao prvo nisam ni znao do juce(ddok nam nisu u nocnim satima suspendovali servere), a kao drugo mi tu nemamo ama bas nikakve veze. Momak po imenu Vlado je imao svoj server koji je bio u vasem communitiju (deathrun), posto ga znam odavno kontaktirao me sa pitanjem da zeli da se poveze sa nama, a posto je taj deathrun bio vrlo dobar server ja sam pristao.. Podesili smo redirekciju i tu je bio kraj price.To sto je on radio sa vasim g-panelom je vasa krivica jer ste mu vjerovatno dali pristup, ali opet naglasavam za to nisam znao. Samo znaci molim momke sa Clariona da zavrsimo ovo na lijep nacin i naravno da se izvinim u Vladovo ime.
|
|
| |
Mikac |
Datum: Srijeda, 25/11/09, 10:44:04 | Poruka # 23 |
Pol: Musko Registrovan: 27/03/09
| Lock...ako je nesto nejasno PM please
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
|
| |
dzony |
Datum: Srijeda, 25/11/09, 11:20:14 | Poruka # 24 |
Registrovan: 12/07/09
| Soul samo da ti kazem da me nisi imao na MSN-u i da ti ja nisam cvilio za CS server jer nemam takve penalcice kao sto si ti
exec girl.cfg Loading ... Loading ... Loading Error. There is no such file. cl_righthand 1 P.S-Don`t mess with First Class ...
|
|
| |
Dragan |
Datum: Srijeda, 25/11/09, 11:25:12 | Poruka # 25 |
| Quote (nenoArh) Drustvo necu vise da vidim ovdje post, znaci prvenstveno tipa psovanja, ucjenjivanja itd. To sto vam se desilo sa serverom kao prvo nisam ni znao do juce(ddok nam nisu u nocnim satima suspendovali servere), a kao drugo mi tu nemamo ama bas nikakve veze. Momak po imenu Vlado je imao svoj server koji je bio u vasem communitiju (deathrun), posto ga znam odavno kontaktirao me sa pitanjem da zeli da se poveze sa nama, a posto je taj deathrun bio vrlo dobar server ja sam pristao.. Podesili smo redirekciju i tu je bio kraj price.To sto je on radio sa vasim g-panelom je vasa krivica jer ste mu vjerovatno dali pristup, ali opet naglasavam za to nisam znao. Samo znaci molim momke sa Clariona da zavrsimo ovo na lijep nacin i naravno da se izvinim u Vladovo ime. Sta ja znam kakvi ste vi ko je ko...to ste trebali odma resiti ...neinteresuje me... Taj vlado je klinac u pubertetu sto sebi sve pomislja... Sto se nije odma izvinuo ...izvinjava se na kraju...
|
|
| |
Mikac |
Datum: Srijeda, 25/11/09, 11:33:06 | Poruka # 26 |
Pol: Musko Registrovan: 27/03/09
| Nista clarionci...pozdrav
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stisčemo pest.
|
|
| |
Aty |
Datum: Cetvrtak, 26/11/09, 12:49:21 | Poruka # 27 |
| e mene to ne interesuje sta je bilo on nam je bacio redirekciju na vase servere a vas moderator se pravi mangup i kaze nece da vrati PW ... i magnifik je kod vas Administrator na 4um ! tj mozda i head sta znam . rijesite to sa magfikerom jer je kod vas admin ! cao od mene !
|
|
| |
nenoArh |
Datum: Cetvrtak, 26/11/09, 1:08:02 | Poruka # 28 |
| Quote (Aty) e mene to ne interesuje sta je bilo on nam je bacio redirekciju na vase servere a vas moderator se pravi mangup i kaze nece da vrati PW ... i magnifik je kod vas Administrator na 4um ! tj mozda i head sta znam . rijesite to sa magfikerom jer je kod vas admin ! cao od mene ! Dobro mikac je nesto pomijesao.... a sto se tice Magnifika, dobro si me podsjetio jer sam mu ga dao na pola sata jer je trebao da nam ubaci nekakve plugine za stats i image uplao.. nzm sta vec... ali evo skinut mu je...
|
|
| |
Dragan |
Datum: Cetvrtak, 26/11/09, 1:15:10 | Poruka # 29 |
| Ako hoces u necemu da uspete izbacite ga ...ozb ti kazem pogledaj malo KGB forum i njegove bisere
|
|
| |
nenoArh |
Datum: Cetvrtak, 26/11/09, 3:24:07 | Poruka # 30 |
| Quote (Dragan) Ako hoces u necemu da uspete izbacite ga wink ...ozb ti kazem pogledaj malo KGB forum i njegove bisere Davno smo mi uspeli moj Dragane.. Bez ikakvog redirekta niti icega smo postali naj community u CG, jedino sto imamo malo servera, a slobodno mogu reci da mozemo jos 3 servera da napunimo... Mada ne kazem da smo u svemu uspjeli, ali dobro evo treba citavi sajt sa forumom da se dizajnira...pa da se zamijeni za ovaj... Sto se tice Magnifika, sredicu ja to sa njim, jer ipak zivi blizu mene i ostalih admina i ne moze da se zajebava, razumijes... aj zivio
|
|
| |