[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
tear
ZanZibaR^ Datum: Ponedeljak, 13/07/09, 6:48:59 | Poruka # 1
CGG Igrac

Registrovan:  13/07/09
Grad: Niksic
Status: Offline
Ja sam nov na ovom serveru ulazio sam juce mozda jedno desetak min i danas pola sata . nisam ni znao ko je admin na serveru niti me to zanimalo samo sam htio da igram kao ostali igraci i pojavio se citer pod nickom Alfred JOnathan Quack opomenuo sam na u@ da on ima cit , tear je napisao tsay: da nema potrebe da ga provjeri jer nema cit .ok. 2 sledece runde ja sam ubio admina pod nickom Tear i trecu sam dobio slay. pitam ga zasto sam dobio slay njegov odogovor je "samo psttt" jos jednom ga pitam na u@zasto sam dobio slay on mi kaze na tsay "Oces li ban ti?" mogu i da izbacim sliku jer sam pritisnuo Print Screen kad je to napisao.. razumijem ga ja malo je ljubomoran sto ga ubija bolji igrac od njega pa bi to da mi vrati nekako ali to se ne radi tako , nego neka bude fer sad vise necu ni da igram dok je takav admin na serveru. Imao sam slicnih situacija na drugim serverima i takvi admini su bili sankcionisani. sad

Added (13/07/09, 6:48:59)
---------------------------------------------
nije proslo ni 5 minuta ja ulazim opet na server i kazem mu na u@ imas poruku na forum opet dobijam slay pa poslee toga jos 1 slay. i uz to psovanje da ne pominjem . divno nema sta. MNOGO DOBAR ADMIN SVAKA CAST sad

Goca Kosovska

Basshunter Datum: Ponedeljak, 13/07/09, 7:07:52 | Poruka # 2
Moderator

Registrovan:  21/03/09
Grad:
ovako arh je vec obavijesten o radu admina Tear-a. ali i ti druze mnogo smaras.ako admin kaze pst mozda je nervozan tvoje je da iskuliras i da napises zalbu na njega ovdje na forumu a ne da ga jos vise da se tako izrazim "podjebavas".......obrati malo paznju na to a ova 2-3 dana javice ti se ARH pa to rascisti sa njim.........

Pozzzz od Bass-a

hello

ZanZibaR^ Datum: Ponedeljak, 13/07/09, 7:20:25 | Poruka # 3
CGG Igrac

Registrovan:  13/07/09
Grad: Niksic
admin Tear. samo na server sluzi da upotrebljava opcije amx_slay amx_kick amx_ban (za one koji mu smetaju i koji ga ubijaju,ne za citere) da vas opomenem da vam trenutno ima bar jedno 5 citera na serveru a vi uzivajte .zzZz

Added (13/07/09, 7:20:25)
---------------------------------------------
izvini je li dozvoljeno adminu kada ga pitam lijepo zasto sam dobio slay da mi odogovori "Oces li ban?" ili "Oces li da ti jebem majku?" ??? angry

Goca Kosovska

• Page 1 of 1
  • 1
Search: