[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Battlefield heroes
tehnicar_medicinski Datum: Subota, 31/10/09, 3:45:32 | Poruka # 1
CGG Igrac

Registrovan:  06/08/09
Grad:
Status: Offline
odlicna online multiplayer igra i to potpuno free...procitah u svet kompjutera za nju i ne pokajah se jos e sam poceo da je igram...
i igri postoje 3 klase heroja koje mozete izabrati gunner(ima najvise hp 150, ima machine gun i bazuku koja se moze kupiti brzo,a od moci ima stit koji moze da dade i ekipi koja je oko njega, isto tako i ubrzanje, ima kao bure koji je zapravo dinamit koji skida hp neprijatelju i usporava ga i ima moc za veci accuracy), solider(on ima tompson rifle i sotku, a od moci ima za med. cit koji oporavlja njega i ljude oko njega, burning bulets koji daju veci dmg njegovoj puski i skidaju hp nepr. i malo poslije, spam grenade-da baci 3 bombe odjednom, 6 sense koji je zapravo nesto kao wall hack jer ti i tvoja ekipa vide kroz zid dje su im neprijatelji, i ima blast da odbaci neprijatelje i tenkove od sebe) i comando(ima noz i snajprer, od moci za nestajanje moc-ali ga vide ako se prriblize nekome na 6m, moc za jaci dmg snajpera, poison za noz da stavi, moc da uzbrza sebe, minu da postavi i da mark-uje nekoga)..igra je bazirana da ima dva tima nationals i royals i isti su tipovi heroja kod oboje(kako bi bili ravnopravni) i igraju se 4 mape...na pocetku partije obije ekipe imaju po 50 poena i po nijednu zastavu(ima ih na stazu4)...izgubi ekipa koja ima 0 poena na kraju a poeni se gube ubijajuci neprijatelje, dokle se zastave uzimaju citavo vrijeme sto imas vise zastava vise se skida poena ovima sto ih ubijes...postoje i 3 tipa vozila, dzip koji je brz i u njega staju 3osobe, tenk koji ima mjesto za 2, i avion koji je odlicno uradjen i gledao sam ljude koji odlicno sa njim(ja bas ne umijem)... igrajuci dobijate exp i kad dobijete parni lvl(2,4,6..) unapredjujete neku moci ili umete novu jer na pocetku imate samo jednu od ovih sto sam ispisao...jes da vas u pocetku lako ubijaju, ali polako brzo ces i ti biti "jak" :D...e sad sto je zanimljivo serveri se nalaze random ali ti mozes nekoga igraca da dodas za frienda i ona da udjes na njegov server(ako taj server ima prazno mjesto za tebe)-za to ne morate da brinete ja igram cesto sa bratom i drugom na isti server, i mogu vam reci odlicne taktike mogu da se igraju uzeeli smo svi troje razlicite klase smile uGHHHH ja se ispisah masala dosta od mene..e da ne dadoh vam sajt na koji se igra jes se igra preko browsera http://www.battlefieldheroes.com

• Page 1 of 1
  • 1
Search: