Dobar dan...Kao prvo htio bih da iznesem par nevjerovatnih ali i vaznih stvari za moj dalji igracki zivot na vasem serveru...
Kao prvo htio bih da se zahvalim svim adminima koji su banovali G.B|5o_0cala...jer to ustvari nije bio on..Taj momak koji je igrao pod mojim nickom jer iz podgorice.Zivi negdje u blokove..i najcesce koristi nickove G.B|JuiCE i KLOKI....
Taj momak je usao u nas klan par mjeseci posto je nas klan i osnovan...takodje nas klan je imao i server..cak i clanwar server...brojao je 7 igraca...od kojih je nas 5 bilo iz kotora...a dva su bili iz pg-a... sastav G.B| je glasio ovako:
G.B|***incredible***storm***skova
G.B|5o_0cal
G.B|BOTMASHINA_ASSASSIN
G.B|M@STER
G.B|LeKA
G.B|Sioux
i G.B|JuiCe / KLOKI
medjutim kako je vrijeme odmicalo doslo je do svadje izmedju naseg klana i JUiCe-a i momak je banovan dinamickom banom sa naseg servera uz prijetnju da ce da nam zagorca zivote...tako je i bilo...nasi serveri su ugaseni...nas klan se jedva i drzi na okupu...mnogi su prestali da igraju jer on radi ovo sto je i meni uradio....jedini koji su ostali da igraju sam ja,Nebojsa Knezevic i Sioux...Srdjan SuKI Bjelic.....
zato bi opet molio sve..koji znaju bilo sta o igracu G.B|JuiCE iliti KLOKI-u da se jave na ovom topicu i da ostave informacije...
unaprijed hvala,
administracija klana G.B|
out