chuck |
Datum: Petak, 13/11/09, 6:19:20 | Poruka # 1 |
Registrovan: 13/10/09
| 13.11.09 oko 11-13 h u tom intervalu je osoba sa ovim nick-om -> [[[virtus.gangLife]]]... ona je koliko sam ja upucen u cs i CHEAT-ove imao aim i wh .... mozete ga i ovde videti http://www.gametracker.com/server_info/217.26.212.28:28028/top_players/?query=virtus.gangLife&Search=Search razlozi zbog kog ne da sumnjam, nego sam uveren jesu: 1. iz rafala daje head nije vazno da li je daleko ili blizu mapa nuke kidao je samo sto je bot od igraca ovako .... vidi se da je klinac... 2.ne moguce je da iz skoka i okreta meni prospe lobanju a walk sam .... 3. liik na mapi de_train silazi niz merdevine kada se prodje terorska baza pa uz stepenice i niz merdevine i ja tu kod vagona bleim sa kalasem u steku i on lik silazi niz stepenice vadi noz i kolje me, ja opalim i ubijem ga....refleks a i sluh....kada sam ga pitao kako zna gde sam kako zna da izvadi noz on kaze klinac ne smaraj me smrdis pa sam te osetio .......hahaha smesno -.- ... molim sve admine da ako slucajno vide njega sa tim nickom neka ga DOOOOOBROOOO POGLEDAJU hvala ss dobijate kasnije da se uverite .... in my <3 is my CS
SPAM IS FUN :D :D :D :D :) :) :)
|
|
| |