[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Tentpole napustio SK Gaming
nenoArh Datum: Petak, 21/08/09, 10:24:07 | Poruka # 1
Administrator

Pol: Musko
Registrovan:  20/03/09
Grad: Podgorica
Status: Offline

Nakon skoro dvije godine provedene u SK , žao nam je što vas moramo
obavijestiti o odstupanju Kristoffer 'Tentpole' Nordlund iz ekipe. Mnogo uspjeha je imao tokom ovih godina, prvo mjesto na Extreme Masters u LA 2007, drugo mjesto na WCG 2008, ESWC Masters 2009 i KODE 5 2009.

Nakon solidne godine (sa malo previše drugih mjesta), mi smo zaključili da je Kristoffer izgubio energiju za igru. I umjesto da pričekamo da prođe neko vrijeme, mi smo odlučili da ga 'pustimo'.

Tentpole je bio inspiracija mnogim igračima zbog njegovog impresivnog skilla, koji je pokazao u timovima kao SK, NiP i fnatic.

Želimo mu se zahvaliti za sve ove godine koje je proveo sa nama, i mi ćemo ga pamtiti kao odličnu osobu i igrača. Walle je izjavio: "Ekipa bi iskreno željela da se zahvaliti Kristoffer-u, kao dobrom prijatelju i strašnom igraču kakav je on bio dok je igrao za SK.

Tentpole je dodao: "Hvala svima za podršku, puno mi ovo znači! Zahvaljujem se porodici što mi je dopustila da ostajem dokasno budan kao malo djete, tako je sve počelo i tako sam 'dobio' skill. Hvala mojim prijateljima i curi za razumijevanje, jer sam nekad morao igrati umjesto da se družim sa njima.

Na kraju je dodao da odlaganje isplata od turnira ostavljaju ga malo 'gorkim', nakon uspješne i duge karijere.

dzony Datum: Subota, 22/08/09, 0:59:45 | Poruka # 2
Admin Pub1

Registrovan:  12/07/09
Grad: Podgorica
igracina ....

exec girl.cfg
Loading ... Loading ... Loading Error. There is no such file.
cl_righthand 1

P.S-Don`t mess with First Class ...

damir Datum: Cetvrtak, 07/01/10, 7:56:52 | Poruka # 3
CGG Igrac

Registrovan:  18/11/09
Grad: Bar
bo2 hahaahh

DmX//Exstasy <Bulletproof>

• Page 1 of 1
  • 1
Search: